De site www.jaybees.be is verbonden aan JayBeeS Dancers VZW. Met betrekking tot de bescherming van uw privacy geldt het volgende beleid.

JayBeeS Dancers VZW garandeert voor zover mogelijk de bescherming van de privacy van alle bezoekers van deze site. Door enkel onze site te bezoeken, verkrijgen wij geen persoonlijke gegevens.

Inschrijvingen.
Door uzelf in te schrijven via het inschrijvingsformulier, ontvangen wij de door u ingevulde persoonlijke gegevens. Deze worden enkel gebruikt om u te verzekeren tegen gebeurlijke ongevallen. Tevens kunnen wij gebruik maken van uw contactgegevens om u te verwittigen bij annulatie van een les of cursus.

Reclame.
Uw e-mailadres zal opgenomen worden in onze mailinglist om u te informeren omtrent onze danslessen en aanverwante. U kunt uw gegevens wijzigen of uzelf uitschrijven via de link onderaan elke nieuwsbrief. Uw gegevens worden op geen enkele manier doorgegeven of doorverkocht aan derden.

Vragen.
Vragen over ons beleid of wijzigen van uw gegevens kan steeds via info@jaybees.be of het contactformulier.

Wijzigingen.
Wij kunnen het privacybeleid steeds wijzigen, maar u vindt hier steeds de meest recente versie van ons beleid omtrent de privacy.
JayBeeS Dancers VZW

Steenweg op Mol 47
ingang: Boomgaardstraat 46-48
2300 Turnhout

info@jaybees.be

0476 53 00 43