DANSSCHOOL

AL MEER DAN 20 JAAR EEN GEVESTIGDE WAARDE IN TURNHOUT EN OMSTREKEN!

Na jaren vertoefd te hebben in de nationale en internationale wedstrijdcircuits, richten Jessica en Steven Benou in 2000 "JayBeeS Dancers" op. Een dansschool waarin ze hun eigen ervaring en kennis willen meegeven aan volgende generaties. Het doel is steeds hetzelfde gebleven: mensen de liefde voor dans laten ontdekken en uitoefenen. Of het nu om gevorderde wedstrijddansers gaat of ultieme beginners!

Meer dan 20 jaar later is JayBeeS Dancers een begrip in de streek, met zo'n 15 vaste lesgevers en een programma van meer dan 50 lessen per week.

We hebben een heel parcours afgelegd, van wekelijks enkele dagen zelf les geven tot een dansschool met eigen locatie dewelke 7 op 7 geopend is. Lange tijd organiseerden we onze danslessen in OC de Djoelen, maar op termijn werd de dansschool te groot en gingen we op zoek naar een eigen locatie. Deze werd gevonden in een leegstaande drukkerij in het centrum van Turnhout. Dankzij mama Marina, papa Jack en veel vrijwillig helpende handen werd deze omgebouwd tot onze 'homebase'. Een ruime, gratis (!) parking, gezellige horecagelegenheid, 2 ruime danszalen met professionele muziekinstallatie. Alles is voorzien om zowel de ouders als dansers te ontvangen.

Onlangs hebben beide zalen een serieuze make-over gekregen en zijn we klaar om er nog eens 20 jaar tegenaan te gaan!

Stacks Image 15

De kleine zaal werd onlangs volledig onder handen genomen. Graffiti-artiest Wouter Loix voorzag de zaal van een heuse graffiti wall in thema!

Stacks Image 12

De grote zaal werd onlangs vernieuwd, met gezellige zithoek en volledige glazen afscheiding. Zo kunnen de lessen in alle rust verlopen, maar kunnen de ouders hun kids nog steeds zien knallen op de dansvloer!